donderdag 15 juli 2010

Zomer-tips: lippen

De komende posts kunnen jullie van mij allerlei zomer-tips verwachten. Vooral handig nu het eindelijk echte zomer in Nederland is! Dit keer zal ik het hebben over de lips.Waar hebben onze lippen behoefte aan in de zomer? Vocht! En dit betekent hydrateren, hydrateren en nogmaals hydrateren. De zon droogt de lippen uit en daarom is extra bescherming ook zeker nodig. Vooral een dagje op het strand vraagt om extra aandacht voor de lippen. Maar de zomerzon vraagt ook om glitters. Wat kan er nou verleidelijker zijn dan schittering van glitter-gloss op je lippen?

De musthaves voor de summer lips:
  • SPF op je lippen: zeker voor op het strand! Je kunt toch niet je lichaam wel met SPF beschermen, maar je lippen vergeten? Verschillende merken hebben zulke lip-producten. Denk bijvoorbeeld aan Hawaiian, Biotherm en MAC.
  • Verkoelende lipgloss: meestal zijn dit lipglosjes die munt bevatten en die een koele tinteling aan je lippen geven. De surf-babe-collectie van Essence had er één. Dus mocht je die toevallig nog ergens in de winkel (bij de restjes) tegenkomen - zeker een aanrader!
  • Glitters: lipgloss is sowieso luchtiger dan lippenstift en dus een musthave voor in de zomer. En glitters erin schitteren prachtig in de zon en geven je lips een super uitstraling. Dit is de makkelijkste tip, want welk merk heeft nou geen lipgloss met glitters? ;) Een van mijn favorieten - de gloss van Estee Lauder die ik ook heb gebruikt voor de bovenste foto.
  • Extra verzorging 's nachts: breng na een dagje zon goede voedende balsem aan op je lippen. Daar zullen je lippen je dankbaar voor zijn, omdat het een soort ontstress-kuur voor hen is. De volgende ochtend zijn ze weer volop energie en klaar om weer te stralen (met een beetje hulp van de vorige tip uiteraard;) ). Nuxe heeft bijvoorbeeld een heerlijke dikke balsem die ook nog eens naar frisse citroen met honing ruikt.


  • Geen opmerkingen:

    Een reactie posten