maandag 16 augustus 2010

Back-from-vacation-stash

I'm back! En dit betekent in de eerste instantie vanaf morgen weer elke dag een beauty-artikel. Maar het betekent ook het volgende... ik had al verteld dat ik vaak liever meer beauty-spulletjes vanaf mijn vakantie-bestemming meeneem (vooral als ik weet dat ze daar bijzondere merken verkopen), dan dat ik met een overladen beautycase erheen ga...Nou, dat is mij dus ook aardig gelukt. Ik heb nog een paar kleinigheden (=make-up)bij de duty-free-shop gekocht, maar dat zal ik later laten zien. Qua verzorgingsproducten is dit het dus... terwijl ik erheen met een koffertje vooral gevuld met mini's ging. De mini's (zie vorig filmpje) zijn ook voor een groot deel op! En de grote fles conditioner ook ;)Op vakantie koop ik dus echt alleen merken die in Nederland moeilijk of helemaal niet verkrijgbaar zijn. Een paar voorbeelden: haarverzorging van Satico, douchegel van Cottage (gekocht bij Sephora, ben benieuwd wanneer de Nederlandse Sephora deze in het assortiment zal opnemen) en zeepjes van Stenders (heeeeerlijk veel keuze en iets goedkoper dan Lush).Hebben jullie nog lekker beauty-geshopt op vakantie en zijn er echt beauty-musthaves-landen (jaja, Amerika natuurlijk, something else?)?

2 opmerkingen:

 1. Wooh, vet veel. Jij hebt genoeg ingeslagen. Er zitten hele leuke dingen tussen. Zelf ben ik niet op vakantie geweest maar sla ik zo nu en dan wat in. Ook shop ik veel over internet. Heel handig.

  Leuke review en welkom terug.
  Liefs, xx Kalypso.nl.tt
  PS ik volg je via blogspot.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: dank je wel! Jaaaa internet-shoppen is verslavend... niet allen beauty maar ook voor kleding.. ik vind het echt steeds handiger dan in de winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen