vrijdag 27 augustus 2010

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner *review*

Tijdens mijn vakantie (pfff, wat gaat de tijd snel!) heb ik niet alleen bij DutyFree-winkels geshopt, maar ook in de vliegtuig zelf...Ik hou van make-up van Bobbi Brown, maar heb er helaas slechts een blush en een concealer van. Ik wilde allang nog meer van dit geweldig merk uitproberen, dus was ik heel blij toen ik dit setje zag.Gel eyeliner! Love it! Ik moet zeggen, deze vind ik kwalitatief iets beter dan fluidline van MAC. Jaja, vloeken in de kerk, I know. Maar mijn oogleden zijn zelfs met een primer best vettig en kunnen dus lang niet alles hebben. Deze eyeliner blijft net iets langer zitten en je brengt het net iets preciezer aan. Het kwastje dat erbij hoort gebruik ik niet. De beste kwast om gel eyeliner aan te brengen vind ik nog steeds MAC 209 of Sigma's SS209 (hmmm, nooit eerder opgevallen dat het nummer hetzelfde is!).De kleuren die ik heb zijn Black Ink en Sepia Ink. Geweldig en makkelijk te combineren met elke look.

5 opmerkingen:

 1. Ik ben weg van eyeliners de laatste tijd. Ik weet niet wat het is.. Maar goed. Leuke eyeliners. Mooi. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: ik ook! het is verslavend vooral als je er goed mee kunt omgaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Beauty Addict: I know! And the quality is even better that MAC... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar kan je het kopen??

  BeantwoordenVerwijderen