dinsdag 24 augustus 2010

Boooooooozy-blijheid

Kijk eens wat er vandaag in mijn brievenbus lag?Mijn bestelling van de Boozyshop is binnen! Laatst zag ik allerlei leuke aanbiedingen op deze site (spulletjes voor 1/2/7,5 euro) en toen besloot ik om e.e.a. te bestellen... en natuurlijk gelijk mijn NYX collectie aanvullen.Dit heb ik besteld...
 • NYX Cosmetics Single Eye Shadow (Sensual - zie op de volgende foto!)
 • NYX Cosmetics Jumbo Eye Pencil (Milk, Yellow, French Fries)
 • NYX Cosmetics Ultra Pearl Mania (Fanta)
 • NYX Cosmetics Round Lipstick (B52)
 • NYX Round Lipgloss (Sorbet)
 • MILANI Runway Eye Shadow (Bronze Doll)  Ik heb ook nog een verassingspakket besteld t.w.v. 10 euro. Dit was echt een super idee! Ik dacht je krijgt maat wat. Maar de keuze van de spulletjes die erin zaten werd aangepast aan mijn voorkeuren (dus datgene wat ik zelf besteld had). Zo heb ik bijvoorbeeld pigment van L.A. Colors gekregen terwijl ik ook pigment van NYX heb besteld. Super super super leuk! En wat zat er precies in...
 • Arissa Baked Eyeshadow (Galaxy)
 • L.A. Colors Shimmering Loose Eyeshadow w/brush (peek-a-blue)
 • Sinful Colors Eyeshadow (Temptatious)
 • Pop Beauty Cat Eyes (black dahlia)
 • LipSmacker Strawberry Cupcake

  Het hele pakje is zooooo fijn! Ik ben verliefd op alle producten die erin zaten, ook zeker het verassingspakket. Dit ga ik nog eens doen, want zo ga je dingen uitproberen die je misschien zelf niet zo snel zou bestellen terwijl ze heel fijn blijken te zijn (en het is goedkoper dan al die spulletjes los kopen). Ik krijg nog een tweetal producten nagestuurd, deze zal ik dan ook later nog laten zien. Maar voor nu... happy!
 • 2 opmerkingen:

  1. I love the boozyshop. Ik koop en besteld daar wel iedere maand iets. Ze hebben daar zo'n leuke dingen. Je hebt hele leuke dingen gekocht. Vooral de NYX producten.

   Liefs, xxxx

   BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: ik ook! Echt verslavend.. ik zou daar ook elke maand willen bestellen, maar ben bang dat het anders uit de hand gaat lopen :P

   BeantwoordenVerwijderen