woensdag 25 augustus 2010

Collistar's Face Magic Drops *review*

Naar de Magic Drops van Collistar was ik al een tijdje benieuwd. Het is al zeker een maand geleden dat ik dit fijn flesje gekocht heb en ik ben er nog steeds super blij mee. De beste zelfbruiner voor het gezicht die ik ooit heb gehad!Deze zelfbruiner is heel gemakkelijk in gebruik. Ik breng eerst mijn dagelijkse gezichtscréme aan, laat het een beetje intrekken en voeg daarna een paar druppeltjes van de zelfbruiner toe. Je hebt maar 3 druppels voor je hele gezicht nodig. Maar omdat ik van intenser resultaat hou, doe ik altijd 5 druppels en nog één op mijn nek. Het resultaat? Egaal, mooi bruin (dus niet rood/oranje, maar echt zon-bruin!) kleurtje.Kleurtje dat ook nog eens lang houdt! En dit vind ik echt heel belangrijk. Ik heb een hekel aan zelfbruiners die na de eerste keer gezicht reinigen gelijk verdwenen zijn. Deze hoef ik maar 3 keer per week te gebruiken om ideaal gebruinde teint te houden. I loooooove this stuff!Het flesje ziet er ook nog eens leuk uit, druppeltjes ruiken best aangenaam en ze zijn heel fijn in gebruik... en dat allemaal voor maar 20 euro (geen geld, aangezien je hier lang mee gaat doen en de kwaliteit is echt uitstekend!).

5 opmerkingen:

 1. IK gebruik eigenlijk nooit zelfbruiners. ben er niet bekend mee. Maar het klinkt wel goed.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: het is wel makkelijker als je van een tintje houdt (en goedkoper/beter dan de zon/zonnebank).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi PinkyFairy,
  Ik heb hem vandaag gekocht en ik vind het echt spannend om hem te gebruiken :( Heb nl na de vakantie pigmentvlekken in mijn gezicht overgehouden helaas. Nu al een maand bezig met dark spot van Clinique en het wordt wel iets minder maar ik ging wel 1x in de week soms 1x in de 2 weken onder de zonnebank voor een gezond kleurtje, maar dat kan dus niet meer. Bij douglas adviseerde ze me. Eerst 6 druppels op een watje wat je handen zouden er oranje van worden, en daarna dark spot erop en daarna mijn dagcreme, maar jij vertelt eigenlijk dat je eerst je dagcreme erop smeert dan pas dit? En geeft het af op je kleding? Hoe verdeel je het nou goed? Krijg je echt geen kleurverschil? Moet ik nou echt mijn oren alles meenemen? Als ik een staartje doe moet ik dus ook mijn nek van achter meenemen of niet? Ow echt wel spannend zeg... zucht wat een gedoe. Graag je advies aangezien je al ervaring hebt hiermee? Ben je zelf trouwens getint van jezelf? Ik nl wel, maar in deze periode kan ik er wel een beetje grauw uitzien vandaar dat ik er wel weer wat gezonder uit wil zien....

  Bedankt alvast voor je reactie.

  Groetjes Ano

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo,

  ik had ook erg last van pigmentvlekken in het gezicht, alles geprobeerd. Heb sinds een maand of 8 producten van dr. Obagi gebruikt en alle vlekjes zijn verdwenen, de huid ziet er ook een stuk beter uit. Volgens een dermatoloog die ik sprak zijn de producten van dr. Obagi de enige producten die ook werkelijk een verandering in de huid teweeg brengen. Echt een aanrader!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, ik wil graag een aantal dingen delen omdat ik benieuwd ben of sommige dit herkennen. Ten 1e lukt het mij niet om mijn hele gezicht te behandelen met 3 of 4 druppels (puur, zonder dagcreme) aangezien ik het dan niet goed kan uitsmeren en verdelen, het is dan te weinig en droogt te snel. Wil ik mijn hele gezicht goed in kunnen smeren dan heb ik minimaal 7 of 8 druppels nodig in mijn handpalm. Van druppels door mijn dagcreme krijg ik namelijk nauwelijks resultaat. Ten 2e word ik er niet super bruin van ( dit heb ik overigens met elke zelfbruiner, onder de zonnebank en in de zon ). Ten 3e krijg ik er een slechtere huid van, het glimt meer aan het einde van de dag en ik krijg op me wangen en kaaklijn hele klein bultjes. Het lijken geen puistjes. En ten 4e jaja gaan me porien verstopt zitten en die kleuren dus bruin ( door de DHA ) en dan lijkt het net alsof je mee-eters hebt. Dit staat niet zo fris.. Ik ben heel benieuwd naar de reacties :) Bedankt alvast!

  BeantwoordenVerwijderen