donderdag 26 augustus 2010

EOTD: Funky Green

Groen is funky, poppy en deze kleur maakt mij gewoon blij. Als het weer al niet meezit, dan moeten wij er zelf iets leuks van maken.Hoe? Veel donker/midden groene oogschaduw met in de binnenste ooghoek een knal-kleurtje met een beetje shimmer. Om de kleur in de binnenste ooghoek nog iets intenser te maken heb ik de Jumbo Pencil van NYX gebruikt in de kleur Lime. Goed naar boven vervagen en een zachte highlighter gebruiken. Zo blijft het toch nog een subtiele look (maar dan met een funky touch).Op de wimpers mijn nieuwe mascara Diorshow Iconic (de eerste indruk is heel goed, maar hier zal ik later meer over vertellen). Een klein beetje bronzer, nude lips en de look is af.Wat nou groene oogschaduw alleen bij groene outfit? Juist niet. Ik had op die dag helemaal niks groens aan en dan gaan de ogen pas echt knallen!

4 opmerkingen:

 1. Hihi, zo maak ik mij ook wel eens op. Ongeveer precies hetzelfde. Wat leuk. Staat je goed. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: dank je! Wel leuk :) Groen is echt een hele vrolijke kleur.. en je moet het maar durven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi opgemaakt hoor! Ik vind groene oogschaduw ook altijd super mooi en gebruik het zelf ook vaak in mijn ooglook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Annelieke: thnx!! jaaa helemaal mee eens. mooi aangebracht past ook bij alle kleuren ogen.

  BeantwoordenVerwijderen