zaterdag 21 augustus 2010

Fusia by HEMA (Jip en Janneke collectie)

Elke beauty addicted heeft vast al iets van Jip en Janneke collectie van de HEMA gescoord. De verpakkingen zijn echt om van te smullen! En ja, het lijkt inderdaad een beetje op MAC. Who cares? Het zijn plaatjes om te zien (en te hebben!) en dat alles "voor een HEMA prijsje".Natuurlijk moest ik alles in de winkel swatchen. Pigmentatie van de oogschaduws viel erg tegen. De kleuren waren ook niet heel bijzonder. Bronzer en blush... tja, ook weer pigmentatie-kwestie. Misschien beter geschikt voor meiden met een hele lichte huid. Nagellakken en lipglosjes... now we're talking! Ik heb gekozen voor de meest opvallende kleur - fusia.Het is bijna Barbie-roze, maar dan op een stoere manier :) Lipgloss is minder heftig dan het lijkt, zelfs als je meerdere lagen aanbrengt. Helaas blijft de kleur niet lang zitten. Nagellak lijkt met één laag neutraler. Met twee lagen wordt het glam'n'roll-pink.Hele mooie zomer kleuren waar je wel een beetje lef voor moet hebben ;) Laat maar weten wat jullie van deze HEMA collectie vinden!

5 opmerkingen:

 1. IK vind het een super mooie collectie. Die roze is zo cute. Hihi, liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een leuke colectie, Maar zelf zou ik alleen de lipbalm kopen.
  De kleuren vind ik trouwens erg mooi overkomen op de foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kalypso: yeah! me too!

  @carmen: de andere kleuren zijn eigenlijk niet echt bijzonder, maar alleen al verpakking is super cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een leuke collectie en heb de lichte lipgloss gekocht. De lipgloss die jij hebt ziet er toch ook wel mooi uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Annelieke: ik zat ook sterk te twijfelen tussen deze en de licht roze. Maar ik vond deze net iets unieker, alhoewel die licht roze ook super mooi was :)

  BeantwoordenVerwijderen