zondag 1 augustus 2010

Goodiebag is binnen!Mijn Goodiebag voor een tientje is eindelijk binnen! En precies op tijd, want aanstaande vrijdag ga ik al op vakantie. Alle mini's gaan zeker mee en ze liggen zelfs alvast bij mijn koffer.Ik was zo verbaasd dat het scheerapparaat van Gillette Venus erbij zat.. stom dat ik niet gezien had dat ie gewoon op het plaatje stond :) En natuurlijk me nieuwe pilotenbril. Volgens mij is het niet helemaal mijn vorm, maar ik ben er alsnog heel blij mee!

Het schattige baby-roze lakje van OPI. Ik heb geen idee hoe dit kleurtje heet, maar het is precies waar ik zo van hou: zacht, niet te zoet en vooral praktisch.Last but not least... lipgloss van Rituals. Het leuke aan goodiebags is dat er ook make-up kleuren in zitten waar je niet snel zelf voor zou kiezen. Dit is er één. In de verpakking lijkt ie eigenlijk net iets te bronze/oranje-achtig.

Op de lippen bleek de kleur best donker te zijn... maar hij is zoooo prachtig! Geen overdreven glitter en shine, zoals verwacht. Het is wel een donker kleurtje, maar hij is echt superrrr mooi (en dat terwijl ik eigenlijk van nude-lips hou)!

Ik ben heel benieuwd naar al deze spulletjes. Mochten bepaalde producten indruk op mij maken (negatief of positief), dan zal ik er een review over schrijven. Maar voorlopig houd ik het hierbij!

2 opmerkingen:

  1. Dat OPI-lakje is zo cute hij heet geloof ik 'Italian Love Affair' maar dat weet ik ook niet zeker :$

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Simone: Oooooh, thnx! Dan ga ik hem voortaan zo noemen :)

    BeantwoordenVerwijderen