donderdag 5 augustus 2010

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Jaja, vanaf morgen ben ik lekker 10 dagen op vakantie! Vandaar een extra filmpje vandaag.

Dit jaar heb ik geen strandvakantie geboekt. Het is meer een stedentrip. Dit betekent niet dat ik mijn zonnebrandspray niet meeneem. De hitte van de stad kan minstens zo erg zijn. Wat ik verder allemaal meeneem zie je in dit filmpje:Ik ga liever met minder spulletjes op vakantie en kom met een vollere beautycase terug. Tja, ik hou ervan om nieuwe producten/merken uit te proberen. Mijn principe is daarom ook "Monstertjes, mini's, universele producten (die je bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds kunt gebruiken) en producten die bijna op zijn gaan mee". Ik was wel bang dat twee mini-flesjes shampoo echt niet genoeg zouden zijn, maar als je goed bedenkt.. ik was mijn haar om de dag, het zijn dus maar 5 wasbeurten, het moet zeker genoeg zijn! Neem ook echt alleen producten mee die je dagelijks gebruikt. Zelf zat ik nog over haarlak te twijfelen, ik heb er dan ook eén in mini-formaat.. van de winter gekocht, nooit gebruikt, laat maar zitten.

Oké, genoeg gekletst. Het is meer tekst en gepraat dan dat er in mijn beautycase zit. Hebben jullie nog inpak-tips? Laat het mij weten! Tot over 10 dagen!!!

2 opmerkingen:

  1. Ik redeneer exact hetzelfde als jij, alleen oudere spullen die bijna op zijn gaan mee, en ik probeer een minimum-stash mee te nemen.

    Ik shop ook graag op vakantie en probeer dan zoveel mogelijk everschillende merken uit te testen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @pimpernell: helemaal mee eens!! dit is veel leuker dan met dezelfde spulletjes weer thuis komen.

    BeantwoordenVerwijderen