dinsdag 17 augustus 2010

MAC's Venomous Villains: alle swatches

Zitten jullie ook met smart te wachten op de Disney-collectie van MAC "Venomous Villains"? Normaal ben ik niet zo enthousiast over de nieuwe collecties, maar voor deze ga ik proberen als één van de eerste bij de MAC store aanwezig te zijn. Maar ja, nog even wachten tot oktober dus. Voorlopig kunnen wij smullen van alle swatches van Temptalia. Bijna een halfuur lang beauty plezier!Ik heb mijn wish-lijstje al klaar...

5 opmerkingen:

 1. @ Frauke: jaaa, zeker! ik ben ook echt blij dat er zowel felle als neutrale kleurtjes bij zitten.


  @Evelien: ik kan er echt niet op wachten. volgens mij wordt het weer een MAC-madness-collectie :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit. Die blauwe zijn mooi. Leuke collectie.

  Liefs, xx Kalypso.nl.tt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kalypso: zeker! Ik word er heel erg hebberig van... begin nu al te sparen :P

  BeantwoordenVerwijderen