dinsdag 3 augustus 2010

Mijn M·A·C oogschaduws (mini overzicht)

MAC oogschaduws zijn uitgegroeid tot een echte hype (mede dankzij YouTube natuurlijk). Ik werd er ook nieuwsgierig naar en kocht daarom een paar jaar geleden mijn eerste MAC oogschaduw. Het moest uiteraard bruin zijn. Donker-bruin, eentje waar geen rode of andere ondertonen in zitten. Gewoon bruin.Dark edge is een prachtige matte kleur met een hele fijne zijden textuur. Op de foto lijkt het niet zo donker, maar in het echt is het de perfecte donker bruine kleur. Simpel, maar heel bruikbaar.Daarna kwam ik in de tijdperk van highlighters... ik moest er per se een hebben die ik onder mijn wenkbrauw kon aanbrengen. Het zou mij die magische gloed moeten geven, hoe meer sparkle des te beter. MAC kwam weer met een oplossing.. de meest opvallende highlighter tot nu toe.Pink Freeze - "wat roze!" dacht ik toen ik deze kleur kreeg aangeboden. Eenmaal op de huid blijkt het een echte highlighter te zijn. Shiny, heel licht (bijna wit) en toch bijzonder door de roze gloed. Helaas bessefte ik later pas dat deze kleur lang niet bij elke look past, maar goed, alsnog een prachtige oogschaduw.Een paar jaar geleden heb ik een MAC paletjes voor Kerst gevraagd. Drie keer raden wat er onder mijn kerstboom lag? Cadeau van mijn vriend: Intriguing Scarlet: 6 Warm Eyes! Het is tot op heden een van mijn lievelings oogschaduwpaletjes. Prachtige kleuren en ik heb ook nog gelijk 6 MAC oogschaduws (tip-tip-tip!) erbij.Heerlijk warme kleuren die perfect te combineren zijn. Het enige nadeel - het zijn limited edition-kleuren. Het is dus of hopen op een andere dupe (MAC) kleur of hopen op repromoting (als ze bijvoorbeeld in de andere collectie weer komen) of...??Te beginnen met de onderste rij: Sweet Joy, Well Spiced en Real Drama. Omdat Sweet Joy voor mij dé perfecte highlighter is, ben ik superrrrrr blij dat deze kleur opnieuw uitgebracht wordt.. in de nieuwe MAC Venomous Villains collectie! Dit wordt dus een van mijn aankoopjes uit deze Disney-collectie, want (zoals je ziet) ben ik al bijna toe aan een nieuwe.Prachtige groene tinten in de bovenste rij: Warm Suede, Gentle Heat en Grand Entrance. Gek genoeg, als je Grand Entrance googled, dan kom je een hele andere kleur tegen... licht beige/goud-achtige tint.Ik weet het, het is niet veel. Maar toch zijn dit kleuren die ik regelmatig gebruik. Ik denk ook dat je MAC niet zomaar moet kopen omdat iedereen het heeft. Koop alleen kleuren die je als musthaves ziet en waarvan je weet dat ze je super zullen staan.

2 opmerkingen:

  1. Hele mooie collectie. Ik ben weg van het merk MAC.

    Liefs, xxx Kalypso.nl.tt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: thnx! Ik begin er ook een beetje verslaafd aan te raken... :P

    BeantwoordenVerwijderen