dinsdag 31 augustus 2010

Regular remover vs. pads

Nagellak verwijderen. Hoe moeilijk moet het zijn? Toch is er een verschil tussen removers. Ook ben ik stiekem benieuwd naar jullie favorieten, dus.. you tell me!De "normale", meest gangbare removers. Vroeger vond ik dat ze nauwelijks van elkaar verschilden. Ik heb eigenlijk altijd alleen goede merken gehad, zoals Etos, Kruidvat en supermarkt-huismerken. Het best is wel om voor nagellak-remover zonder aceton te kiezen. Deze is iets zachter voor je nagels, hoewel op remover met aceton staat dat ie verzorgend is. Ik merk dat mijn nagels nog zwakker door aceton worden en dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Nagellak remover pads heb ik pas sinds kort. Ze zijn handig om mee te nemen, maar ik zou het wekelijks niet willen gebruiken. Pads zijn heel dun en het lijkt of ze doorweekt zijn met olie. Ik weet nou niet of het aan het merk ligt of dat alle pads zo zijn, maar nagellak gaat er moeiljker vanaf. Pads vind ik dus echt een stuk minder handig (alleen voor op vakantie).

2 opmerkingen:

  1. Mijn favo is die van de kruidvat zelf. Die grote groene fles. Inderdaad is het soms een hele opgave om een dikke laag eraf te halen. Hihi. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: heb ik volgens mij ook al gehad. Heb nu ook een klein flesje van OPI, ga het gebruiken als deze van Etos op is... ben benieuwd of er verschil is :P

    BeantwoordenVerwijderen