vrijdag 20 augustus 2010

Shimmer-mania: Sephora Glitter #P02

Ondanks mijn liefde voor shimmers/pigments/loose eyeshadows gaat mijn voorkeur toch meer uit naar de laatste twee. Ik merk dat het lastiger is om met glitters te werken omdat je veel meer kans hebt op fall-outs. Maar goed, het blijft nog steeds mooi en het effect is ook altijd opvallend.Al die kleine, fijne potjes van Sephora.. In de witte variant zitten glitters (genaamd P02... hoe origineel). Glitters zijn een stuk luchtiger dan bijvoorbeeld losse oogschaduw. Pas dus op bij het openen van het potje. Het is sowieso onmogelijk om bij het openen geen een glitter te verliezen, een tissue daaronder is dus altijd handig.

  


Glitters hebben nauwelijks pigment/kleur erin, zoals je ook op de swatch kunt zien. Als je het los aanbrengt, dan krijg je alleen een beetje shimmer op je oogleden. Daarom breng ik het altijd aan als me ooglook verder helemaal af is, als afsluiter.Je moet er alleen heel voorzichtig mee omgaan en alleen een heel klein beetje van aanbrengen, anders zit je gezicht helemaal onder de glitters. Ik heb hier, denk ik, wel iets tegen bedacht, maar hier zal ik later over vertellen. Kortom, (Sephora)glitter geeft een heel mooi effect aan elke make-up, maar je moet er wel voorzichtig mee te werk gaan.

2 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi. Mooie look hoor. Het is niet té opvallend. Kan best leuk zijn met uitgaan. Inderdaad is het een groot nadeel om zo'n potje te openen. Altijd vat er wel wat uit. En het aanbrengen is ook niet makkelijk zonder fall-outs. Ik doe dan altijd een tissue onder mijn oog.

    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: dat is ook een goede, omdat het daarna altijd zo'n gedoe is om die glitters van je gezicht te verwijderen... daarom gebruik ik het ook niet heel vaak. Dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen