zondag 22 augustus 2010

Vakantie-lakjes

De laatste tijd ben ik steeds meer van de nagellakjes geworden. Hoewel het mij niet lukt om mooie, lange nagels te laten groeien, word ik toch wel steeds meer van de kleur. Op vakantie heb ik dus ook verschillende goedkope nagellakjes gekocht:Geen één pastel-kleurtje dus (wat voor mijn doen al een hele prestatie is)! Derde van links deed mij een beetje denken aan het lakje van Nfu-Oh en de donker-blauwe kleur.. tja, er moest een keer een donker-blauwe komen. Allemaal aparte kleurtjes, waar ik heel benieuwd naar ben!

3 opmerkingen:

  1. Leuke lakjes. Ze verschillen veel van elkaar. Maar ik vind ze wel mooi. Zou je misschien wat swatches willen plaatsen? Ben er zo benieuwd naar.

    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: tuurlijk! Ik vind het leuk dat je erom vraagt, vooral omdat het eigenlijk van die onbekende merken zijn :P Maar ik ga er zeker swatches van maken!

    @Floor en Marjolein: ik zelf ook! :D

    BeantwoordenVerwijderen