zaterdag 28 augustus 2010

WaiWurrie?

Oké, ik heb me eigenlijk voorgenomen om niet over kleding op deze blog te schrijven... Maar nu kan ik er echt niet omheen. Check dit!

Volgende week zaterdag ben ik een ronde miss bij een hardloop-wedstrijd hier in de buurt (jaja, vraag me niet hoe ik eraan gekomen ben.. maar ja, weer eens wat anders). Het coolste vind ik dat ik en de andere miss een kleding-sponsor hebben gekregen. Vandaag zijn wij er dus geweest... en dit is het resultaat!Allemaal kleding van Vila (love love love) en the best part is... it's a gift! We mogen het houden, hoe cool is dat! Bianca, de eigenares van WaiWurrie (spreek het uit, dan weet je hoe het zit ;)), is zelf echt heel stoer, neemt geen blad voor d'r mond en heeft een hele goede smaak. Kennen jullie ook het merk Desiqual? Ze hebben altijd van die aparte kleurrijke jurkjes en dergelijke. WaiWurrie is dus de grootste webshop van dit merk! Wist ik niet eens, maar nogmaals... heeeeel cool :)Mijn shopoholic-hartje gaat dus als een gek tekeer :D Let op, ik heb geen geld gekregen voor dit berichtje en Bianca weet niet eens dat ik een blog heb, maar ik vind gewoon dat ik zulke leuke dingen met jullie moet delen. En ik bedoel, hoe vaak krijg je gratis kleding? En hoevaak ontdek je daarbij dat de winkel, waar je steeds aan voorbij liep, eigenlijk hele leuke kleertjes verkoopt? Love it!

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor dit artikel. Desigual is echt een leuk merk. In amsterdam zit een winkel daarvan. Ik was daar al een paar keer gekeken. De prijsklasse is echter bagger. Heel hoog dus. Liefs, xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: klopt! Echt jammer dat het allemaal zo duur is. Aan de andere kant blijft het merk op deze manier zo exclusief.. als het H&M prijzen waren dan zou iedereen hiermee rondlopen. Maar het is inderdaad een kwestie van sparen en dan heb je uiteindelijk echt iets super moois in de kast hangen :)

    BeantwoordenVerwijderen