zondag 12 september 2010

the BeautyMag.

Kennen jullie al the BeautyMag? Volgens mij is dit de enige beauty tijdschrift in Nederland... hoe triest... Maar ik ben blij dat ie er is. Hij verschijnt maar twee keer per jaar, maar ach, beter dan niks ;) Afgelopen week lag mijn Marie Claire weer op de deurmat en wat zat erbij? The BeautyMag!De looks die erin staan vind ik niet echt inspirerend, maar daar heb ik andere adresjes voor. Maar *hebbe*-gehaalte groeit wel met minuut.

Kortom, een fijne beauty tijdschrift, alhoewel het ook naar mijn mening beter zou kunnen. Maar bij gebrek aan iets beters... nee hoor, gelukkig is ie er. En met zoveel beautyblogs heb je eigenlijk niet echt een tijdschrift nodig ;)

2 opmerkingen:

  1. Hahahaha, inderdaad. Dat het bestaat. Ik volg toch liever een blog. Weet ik zeker dat de mening oprecht is. Bij sommige tijdschriften krijg je niet alles wat ze beloven. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: klopt :) Ik vind het toch wel af en toe prettig om zoiets op me nachtkastje te hebben... Beauty op het net, beauty voor het slapen... ik ben echt verslaafd :P

    BeantwoordenVerwijderen