zaterdag 25 september 2010

Benefit The POREfessional *review*

Een week geleden zag ik POREfessional van Benefit eindelijk in de winkel liggen. Veel over gelezen en gehoord, ik moest hem hebben!

Ik heb grove poriën (want: vette huid). En ja, dit is een mega-nadeel, omdat je het vaak zelfs na het aanbrengen van foundation ziet. Ik had hoop dat POREfessional een oplossing zou zijn... guess what? Het is een geweldig product!
*Let op: naked skin!*

Natuurlijk wordt de oppervlakte niet op magische wijze helemaal perfect, maar het is echt wel een stuk beter! Structuur van mijn huid is zichtbaar egaler geworden.

POREfessional is een soort geconcetreerde créme met een kleurtje. Je hebt maar een mini-hoeveelheid nodig, het smeert goed uit. Dekking is wel vrij doorzichtig. Je ziet dus nog wel oneffenheden in huidskleur. Maar met foundation/poeder er overheen wordt het echt een stuk beter.

4 opmerkingen:

 1. Wooh, wat een verschil. Dit merk kende ik nog niet. Gellukig heb ik dat niet. Maar het is een goeie oplossing voor meiden zoals jij. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: ken je Benefit niet? Vast wel joh :) Jaa, dit is inderdaad handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kost hij niet €37? Das toch belachelijk veel?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @DianaAPBL: om eerlijk te zeggen weet ik niet eens hoeveel deze precies kost. Me vriend was zo lief om deze voor mij te halen. Maar zoiets heb ik wel gelezen, ja. Dat is inderdaad best duur. Alhoewel je echt een eeuwigheid gaat doen met zo'n tube.

  BeantwoordenVerwijderen