donderdag 2 september 2010

Benefit Stay don't Stray *review*

Ik was erg blij toen Benefit dit product uitbracht. Benefit vind ik al sowieso een heel fijn merk. Alleen al die verpakkingen... how cute! Een oogschaduwbasis zou ook ongetwijfeld kwalitatief goed zijn... toch?Wat is het? Een oogschaduwbasis en under-eye-concealer in één. Substantie is best dik, het ziet er inderdaad uit als een concealer. Sterker nog, ik hoef niet eens een concealer te gebruiken! Zulke donkere wallen heb ik ook weer niet, dus voor mij is dit precies goed. De kleur is vrij licht, maar ik denk dat alleen voor hele donkere huidjes deze niet geschikt zal zijn.Egale basis kleur op en onder je oogleden. Super! Wat ik erg jammer vind is de verpakking. Dat pompje kan wel goed bedoeld zijn, maar er komt zoveel uit! Hoe vaak ik het al niet heb geprobeerd - er komt veel meer uit dan dat je nodig hebt. Je moet bij het aanbrengen er ook geen dikke laag van maken, dan gaat deze basis/concealer alleen maar creasen. En trouwens, zo geweldig lang blijven de oogschaduws met een dun laagje ook al niet zitten... Dit was echt de grootste tegevaller. Zelfs de oogschaduwbasis van de Hema werkt beter. Kortom...Vooral perfect als concealer, maar is niet erg goed in zijn werk als oogschaduwbasis.

4 opmerkingen:

 1. Nadeel van dat pompje. Hihi, dat heb ik ook altijd. Maar goeie concleaner dus. Jammer dat je hem niet voor oogschaduw basis te gebruiken is. Ik vind de verpakking er wel professioneel uit zien. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: hij is vast beter voor minder vette oogleden! Maar die van mij kan lang niet elke basis aan... helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit had ik niet verwacht van benefit! Handige review!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Diana: ik eerlijk gezegd ook niet... :(

  BeantwoordenVerwijderen