vrijdag 24 september 2010

Catrice: Expect the Unexpected (blush & lipstick)

Ook ik heb de nieuwe collecties van Catrice en Essence gespot! Ik moet eerlijk zeggen... Essence vond ik drie keer niks. Zelfs de gelliners. Na talloze reviews te hebben gelezen heb ik besloten dat ik er ook makkelijker zonder kan. En de andere kleurtjes/producten vond ik net iets te kinderachtig. Maar Catrice daarentegen.... OMG! Lovely colors! Verpakking doet mij niet zo veel, maar de producten zelf..!! En dit is mijn vangst:

Blush en lippenstift in de kleur C01 Tickled Pink. Ik - in de baan van fusia madness!

Wow, wat een kleur! Fusia met een blauwe gloed. Hoe uniek! Toen ik het in de winkel had geswachted merkte ik al dat op de huid minder fel was. Ik gaf het toch een kans.

De kleur op de lippen viel gelijk tegen. Het is wel mooi: bij bepaald licht is het echt roze en bij ander licht heeft het een rode gloed. Maar het feit blijft wel dat deze lippenstift veel minder dekkend is dan verwacht.

Opeens moest ik aan mijn J&J lipgloss van Hema denken: dezelfde kleur en helaas ook niet zo dekkend... maar deze twee bij elkaar vormen een prachtige duo! Looooove the color!

En dan de blush... In de verpakking zo fel, maar in het echte leven totaal niet. Natuurlijk kun je het heel fel maken, maar daar zul je meerdere lagen voor nodig hebben (en hier ben ik geen voorstaander van). Vooor een subtiele look is het een prima blush. Het is een vrij koele kleur, maar niet te. De kwaliteit is prima, hij is goed blendable en blijft de hele dag netjes zitten. Alleen ben ik dus echt niet onder de indruk van de kleur. Helaas.

5 opmerkingen:

 1. Oeeeeh, die lipstift. Heel mooi. Hij is lekker pinky. I love it. Die blush vind ik wel mooi. Hij is niet te sterk. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi met die Jip en Janneke lipgloss!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi met die gloss erover, en ik vind de blush heel mooi staan bij je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Kalypso: lipstift stelt eigenlijk niet veel voor zonder gloss ;)
  @Laura: jaa, vind ik ook, staat veel beter zo!
  @mysterious.brunette: toch wel? whehe ik vind die blush eigenlijk net iets te.. eeehm, lief.. :P

  BeantwoordenVerwijderen