vrijdag 17 september 2010

EOTD: Exotic Flame

Het is bijna weekend! Een reden om inspiratie op te doen voor een weekend/uitgaanslook. Vorige week ging ik ook weer eens uit. Uitgaan betekent voor mij in de eerste instantie los gaan met me oogmake-up. En het is mij gelukt :) Zo'n kleurenspel wilde ik al heel lang creëren en eindelijk was hier een gelegenheid voor. Dit is het resultaat.Bewegende ooglid: geel in de binnenste ooghoek, oranje in het midden en rood in de buitenste ooghoek en een beetje in de crease. Zwart in de crease en erboven (om de oog te shapen), daar bovenop ook weer rood om hier één geheel van te maken. Eyeliner heb ik dit keer dikker aangebracht dan normaal, helemaal tot in me binnenste ooghoek. Bovenop, vanaf het midden tot aan de wing heb ik nog een beetje glitter-eyeliner toegevoegd en een kleine wing vanaf mijn onderste wimperrand getekend voor een meer open effect.


Misschien een beetje extreem, maar zelf ben ik hier weg van. De volgende keer zal ik in plaats van zwart een andere omlijst-kleur proberen. Voor nu: een beetje een rock chick look. Pas trouwens op met je keuze van blush en lipgloss/lippenstift. Houd het zo neutral mogelijk.Op mijn lippen droeg ik Darling van Gosh met daarop een nude lipgloss van Estee Lauder met kleine gouden glitters. En als blush *the favourite at the moment* Love Joy van MAC (ik zei toch dat ie bij elke look past ;) ).

P.S. Hebben jullie ook gemerkt wat al deze warme kleuren met blauwe ogen doen? Popping the colours!

7 opmerkingen:

 1. Heel mooi. I love it. Liefs, xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeeezus, wat kan jij mooi blenden! En je eyeliner is ook perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @pimpernell: thnx!!
  @Kalypso: daaaank je wel :)
  @Suzy: a complement from a master... enorm bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Práchtig én geweldig geblend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ohh wow, mooie blog heb je trouwens :-) ik ben zelf pas sinds 1 sept begonnen... haha

  xx Ilja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor! Wat voor oogschaduw heb je ervoor gebruikt? Ik vind het echt super mooi gedaan en de kleuren zijn echt mooi knal.

  Leuke blog heb je trouwens :D

  BeantwoordenVerwijderen