woensdag 15 september 2010

EOTD: Extinguished Fire

In mijn eerdere look met rode oogschaduw heb ik bewust geen donkere kleuren gebruikt, omdat ik het puur wilde houden. Dit keer laat ik zien hoe je een subtielere look met felle kleuren kunt maken. Het geheim? Omlijst alle felle kleuren met een donkere/zwarte oogschaduw.Ik geef toe, rode oogschaduw valt natuurlijk meer op dan de oranje kleur. Rood is ook niet echt gebruikelijk voor een dagelijkse look. Maar ik ben een voorstaander van de felle kleurtjes. Zelfs deze oranje kleur maakt mij blij. En ten slotte, het blijft een kwestie van durven ;)
The key in deze look is een mooie overgang maken. Ik doe er niet moeilijker over, in de crease goed zwart met oranje blenden en oranje nog zelfs iets hoger aanbrengen. That's it. Niet te fel, maar toch opvallend.

2 opmerkingen:

  1. Wooh, heel mooi. I love the wing. En de kleuren. Een leuke goeie look dus. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen