dinsdag 28 september 2010

EOTD: It's Not Me, It's You

In het weekend heb ik altijd zin in luchtige make-up. Maar zodra ik eraan begin eindig ik uiteindelijk met iets creatiefs. Zo ook afgelopen weekend. Het resultaat...

Ik heb eerst mijn ogen met een zwarte oogpoltood omlijst. Maar dan ook echt helemaal omlijst, tot in de binnenste ooghoek én inclusief de wing. Daarna heb ik alles met een zwarte oogschaduw gesmudged. Tijd voor kleur. Op mijn bewegende ooglid heb ik de donker-oranje kleur uit mijn Sunset Sleek Palette gebruikt... ik ben echt zooooo'n fan van dit paletjes geworden! In de crease is de welbekende Spiced Red van Catrice *aka dupe MAC's Craberry* aangebracht. Dit keer heb ik de kleur eigenlijk laag gehouden, dus net iets boven mijn arcadeboog. Als ik het verloop zoals altijd tot mijn wenkbrauw zou maken, dan zou deze look nog heftiger worden en dat wilde ik juist niet.

Geen eyeliner dit keer! Van afstand zag je nog steeds de omlijning van de oogpotlood, donker genoeg dus. Hmmmm, misschien wordt dit voortaan een van mijn lievelings weekend-looks (en dan heb ik het niet over uitgaan hé)..

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de kleur onder echt de eyecatcher. Die is zo mooi. Dat maakt juist de hele look. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: whehe, dat is een goede :) Thnx!

    BeantwoordenVerwijderen