zondag 26 september 2010

Haul haul haul! Alsof ik al weinig make-up had...

Gisteren ben ik naar Sephora geweest voor de geweldige 3 voor 10 euro actie. Ik was er vrij vroeg in de ochtend en daarom heb ik ook een foundation kunnen scoren. Daarna ben ik nog langs The Bodyshop en ICI Paris geweest. Ook daar heb ik een paar leuke dingetjes gekocht. Deze video is langer dan normaal. Meestal probeer ik video's zo veel mogelijk inkorten door het opnieuw op te nemen zonder onnodig dingen te beschrijven, maar deze is dus helemaal "raauw" :P Sorry hiervoor ;)

2 opmerkingen:

  1. Woooh, ik baalde zo erg. Wij hebben hier in de buurt geen sephora winkel. Hoe erg is dat. Ik ben zo jaloers. Je hebt leuke dingen gekocht. Ik bne benieuwd naar de founadtion en de scrub van de bodyshop. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: reviews komen binnenkort :) Echt zonde, Sephora is zooooo'n leuke winkel.. ik vind het vaak zelfs beter dan Douglas enzo..

    BeantwoordenVerwijderen