vrijdag 10 september 2010

Hot or Not: all over red EOTD

Ik ben natuurlijk al volop aan het experimenteren met me nieuwe paletjes met felle kleuren. Zo heb ik laatst besloten om een rode look te maken. Rood is op zich niet zo moeilijk te gebruiken, vooral als je het combineert met donkere oogschaduws. Maar dat vond ik te simpel, dus koos ik alleen voor rood... ook langs de onderste wimperrand...Prachtig vond ik dat, erg gewaagd van mezelf! Totdat een collega heeft opgemerkt dat door dat rood eronder me ogen er moeier uit zagen. Hmmm, inderdaad, vooral na een tijdje, als dat frisse van net aangebrachte oogschaduw weg is... En toch vind ik dit wel iets hebben.Normaal zou ik mijn ogen met zwart omlijsten en alleen op me bewegende ooglid rode oogschaduw aanbrengen (binnenkort een soort gelijke look, maar dan met oranje). Dus mocht je het toch een keer willen uitproberen, wees hier voorzichtig mee. Rood is een hele stoere kleur om mee te experimenteren, maar zeker ook niet de makkelijkste.Wat vinden jullie? Hot or Not? Ik ben ook erg benieuwd naar jullie favoriete felle kleuren oogschaduw!

4 opmerkingen:

 1. HOT, ik ben weg van de aarde kleuren en de roze kleuren. Hihi. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: aiaiai, ik ook! Precies wat je zegt, earth & pink! yaaay :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rood, daar moet je toch wel mee oppassen dat je er niet uitgaat zien alsof je net je ogen eruit gehuild hebt! Vind ik dan hahah, en ik vind het wel mooi gecombineerd, maar het hangt er wel vanaf hoe je je haar draagt, hoe de rest van het gezicht eruit ziet en dan moet deze eyelook er zeker mee door!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Van: helemaal mee eens! Maar toch zou ik het niet zo snel meer zo doen.. beter toch maar met een donkere kleur combineren.. het maakt het een stuk makkelijker.

  BeantwoordenVerwijderen