woensdag 8 september 2010

Kruidvat koopjes

Het is ook mij niet ontgaan dat Kruidvat de laatste tijd allerlei leuke aanbiedingen heeft. Ik was lichtelijk gefrustreerd dat de nieuwe collecties van Catrice en Essence bij ons nog niet verschenen zijn (ook al ben ik er niet echt van onder de indruk.. zo op de plaatjes). Ik heb maar andere leuke dingetjes meegenomen waar ik heel benieuwd naar ben...... 4 gezichtsmaskers van Montagne Jeunesse: omdat ik gek ben op dit merk (ik heb ze bijna allemaal al gehad en I looooove it)... *2+2 gratis*
... Zilverwilg Anti-geel Effect Masker van Guhl: omdat ik altijd op zoek ben naar goede zilver-producten voor mijn blonde lokken... *-35% korting*
... Mousse Matifying Make-up van Catrice: omdat heel beauty-blog-land hierbij zweert.. en nee, deze was niet in de aanbieding, maar 4 euro voor een foundation vind ik geen geld.
... Silky Finishing Powder en Velvet Touch Eye Primer van Gosh: nieuw en het uitproberen waard, ook al ben ik bang dat deze eye primer één grote teleurstelling wordt... *1+1 gratis*

In totaal was ik precies 25 euro kwijt. Normaal zouden 2 Gosh producten ongeveer zoveel hebben gekost, het is dus zeker een besparing. Lang leve de Kruidvat!

4 opmerkingen:

 1. Hihi, jij ook al. Die essence collectie. Het is gewoon niet eerlijk. Hier ook nog niet.:P Maar je hebt leuke dingen gekocht. Ik ben benieuwd naar de gosh producten. De laatste tijd gaan ze wat achteruit. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: vind ik ook!!! Het valt echt tegen, maar ik ga deze uitgebreid testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lang leve de kruidvat. Ah, wat mis ik die winkel. Maar ja, in Duitsland hebben we zoiets dat de DM heet en is ook erg leuk. Maar heeft niet vaak zulke aanbiedingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Aquilance: ooooh Duitsland.. nee, maar daar worden wel allemaal spulletjes verkocht die in NL helemaal niet verkrijgbaar zijn... *jaloers* :)

  BeantwoordenVerwijderen