dinsdag 7 september 2010

Lash battle: Benefit vs. Dior

Eigenlijk ben ik niet zo'n enorme fan van Dior mascara's. Echt zo'n tipisch geval van "duur hoeft niet gelijk goed te zijn". Tenminste... dat was mijn ervaring in het verleden. En over Badgal mascara van Benefit heb ik veel goede dingen gehoord. Ook meerdere YouTube make-up guru's waren er enthousiast over. Hoge verwachtingen dus!En op zich was ik er best tevreden over. Gits zwarte wimpers, extra lengte, niet zo veel volume, maar ach, je kan niet alles hebben. Tevreden ja, niet enthousiast zoals de rest. Totdat ik de Iconic mascara van Dior (Diorshow) tijdens mijn vakantie heb gekocht...I loooove the way my lashes look! Wat een verschil in scheiding!!! Dit noem ik pas het false-lash-effect. Ik heb veel tegenstrijdige meningen over deze mascara gehoord, maar bij mij werkt ie perfect. Ik hou van opvallende wimpers. Dat past gewoon bij mijn dagelijkse look (opvallende kleuren en een zwarte lijntje langs mijn wimpers). Met deze mascara vallen mijn wimpers zeker op. Ze worden zelfs een stukje opgetild, volume is prima, lengte is heel goed... ik ben zeer en zeer tevreden!

Het verschil in prijs valt trouwens ook wel mee. Benefit mascara kost rond de 16 euro en voor 5 euro meer heb je een Diorshow mascara. Dus voor de liefhebbers van duurdere merken.. een aanrader ;)

11 opmerkingen:

 1. Jep, Dior wint ook wat mij betreft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Evelien: beide? Thnx!
  @Laura: hehe, deze mascara is zeker z'n geld waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dior is echt super mooi, maakt je wimpers echt perfect :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie wimpers door de Dior mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Diorshow iconic is echt mijn favo mascara. Heb er inmiddels al 6 opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Evelien: jeej, dan zijn wij het erover eens :P Ik vind het ook!
  @Madam Lotte: jajaja! Perfect is het juiste woord :)
  @Susan&Carmen: ja hé, en dit had ik niet eens verwacht!
  @Anoniem: wow, het is dus een blijvertje.. ik denk dat ook ik deze mascara vaker ga kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dior geeft toch net dat extra. maar je hebt hele mooie wimpers. Jaloers. Ik krijg ze nooit zo. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Kalypso: klopt, dat is het inderdaad! Maar geloof me, met slechte mascara zie je mijn wimpers niet eens... :P
  @Loeder: vind ik ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen