woensdag 22 september 2010

Lipsmackers *review*

Zijn jullie ook al verslaafd aan die kleine kleurige lippenbalsems? Ik denk dat iedereen minstens één Lipsmacker in de verzameling heeft. Heb je het niet? Ren naar Claire's (of gewoon online via Boozyshop) Alleen het probleem is wel dat er enorm veel keuze is (qua kleur/geur/smaak/verpakking/glitters). Dat is wat mij betreft een enorm voordeel van deze kleintjes.De Lipsmackers die ik heb zijn: Bubble Gum, Stellar Strawberry en Strawberry Cupcake. Die laatste zat in mijn Boozy-verassingspakje en het is mijn favoriete Lipsmacker geworden... because I loooove cupcakes! De geur is dus altijd duidelijk aanwezig bij de Lipsmackers, maar het is ook weer niet te overheersend. Het zou toch erg zijn als je meer je lippenbalsem rook dan je parfum... Smaak is lekker zoet en dat is fijn (ik heb een hekel aan bittere nasmaak van sommige balsems). Maar sterke hydratatie kun je beter niet verwachten. Dat doen ze ook niet. Prima geschikt als dagelijkse balsem, maar voor meer hydratatie/voeding van je lippen zou je toch iets anders moeten hebben.

4 opmerkingen:

 1. HMMM, die roze heb ik ook. Lipsmackers zijn zo lekker. Die geur alleen al. Die cupecake wil ik ook. Ik ga eens kijken bij boozyshop. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: weer een reden voor Boozyshop :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er nog geen *schaam*! Volgende week zaterdag ga ik naar de grote stad winkelen, toch even langs de claire's dan! Thnx voor de tip:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Bertine: haha ah joh, een halfjaar geleden wist ik niet eens dat ze zo bijzonder waren :P Succes bij Caire's :D

  BeantwoordenVerwijderen