maandag 13 september 2010

Look met 2 kwastjes

Van het weekend heb ik mijn kwasten-set grondig gewassen... *note voor mezelf: nooit meer alles tegelijk wassen!* Toen ik me de volgende ochtend wilde opmaken bleek dat me kwastjes nog steeds niet opgedroogd waren. Tja, en nu? Ik had ergens nog twee kleine kwastjes gevonden: een platte MAC kwastje uit een paletje en een mini-fluffy kwast van Lancome.Dan maar zo, op de ouderwetse manier. Het was wel een beetje raar om maar twee kwastjes te gebruiken. Je bent wel beperkt in je bleding-skills en het aanbrengen gaat ook iets lastiger. Maar het is mij toch nog gelukt.

Simpel, maar toch pretty. Sterker nog... een medewerkster van Sephora heeft mij hier een compliment over gegeven! Altijd fijn, toch? :)

2 opmerkingen:

  1. Hahaha, en je krijgt van mij ook de complimenten. Hoe doe je het toch? Hahaha, heel mooi geworden. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: haha thnx! :D Tja, met veel moeite en ook wel een beetje geluk: had zelf niet verwacht dat het mij zou lukken :P

    BeantwoordenVerwijderen