woensdag 1 september 2010

LOTD: Chanel's Cosmos

De lipproducten van Chanel staan bekend niet alleen om de prachtige (met name rode) kleuren, maar ook om het long-lasting-effect. Ik heb al eerder een mooi rood/roze kleur gehad, die eigenlijk ondanks het donkere bijna bij elke look paste. Deze bleef ook nog eens een paar uur op mijn lippen zitten (zonder dat ik veel ging eten/drinken). Aan het eind van mijn vakantie stond ik op het vliegveld te twijfelen... ik wilde zo graag de welbekende Rouge Coco lippenstift kopen, maar kon geen bijzondere kleur voor mezelf vinden. Toen zag ik deze kleur lipgloss genaamd Cosmos. Toevallig heette het hotel waar wij loggeerden ook al zo, je begrijpt dus dat ik niet zonder deze (unieke) kleur weg kon gaan.

Het is roze, bijna paars, met hele fijne multi-glitter. In de zon of bij bepaald verlichting zie ik glitters in alle kleuren. Paars, blauw, oranje, rood... you name it! Juist al deze kleurtjes hebben mij overgehaald. Hoe uniek!

  


Ook op de lippen is het net een plaatje. Het jammere vind ik dat het echt alleen bij bepaalde lichtval zo uitziet. Van afstand bij normaal verlichting zie je helaas niet hoe mooi deze kleur eigenlijk is. Sommigen zullen dit alleen maar goed vinden, omdat bij normaal licht dit toch best een subtiele gloss is. Maar ik vind het eigenlijk wel jammer, omdat ik hier een opvallend effect bij alle soorten licht verwacht had. Maar goed, het blijft alsnog een bijzondere kleur.

5 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi shiny. I love the colour. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso; hij zou van mij zelfs iets feller mogen, maar hij is nog steeds wel mooi ja :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw mooie kleur, opvallend maar niet té

    BeantwoordenVerwijderen