donderdag 30 september 2010

MAC Superslick Liquid Eye Liner *review*

Ik denk dat ik dé perfecte eyeliner heb gevonden. Alleen zo jammer dat het een limited edition is... MAC mag wel vaker met zulke geniale dingen komen.

De Superslick Liquid Eye Liner heb ik op aaraden van een van de YouTube guru's gekocht. Volgens haar was dit dé musthave van Fabulous Felines collectie die nu nog in de winkel ligt. En ja, daar ben ik het absoluut mee eens!

De applicator is echt super handig: het is lang, vrij flexibel, maar geeft genoeg houvast. Een recht lijntje tekenen is echt geen probleem. Zelfs een lijntje in de binnenste ooghoek (wat me al nooit zo snel lukt met normale eyeliners) lukt met deze binnen no time. Ideaal ook voor diegene die de eyeliner voor de eerste keer willen proberen te gebruiken.

Nog een bijkomend voordeel: deze eyeliner is langhoudend. Het lijntje blijft echt de hele dag zitten en kan zelfs goed tegen vochtigheid. Ik verwijder het wel met een remover voor waterproof make-up omdat het op deze manier veel makkelijker gaat, ook al is deze eyeliner officieel niet waterproof. Kortom, I looooove it! Ik zit er zelfs aan te denken om een reserve eyeliner te halen nu de collectie nog in de winkel ligt. Mocht je er benieuwd naar zijn, dan moet je wel opschieten: volgende week zaterdag maakt deze collectie weer plaats voor een nieuwe ;)

5 opmerkingen:

 1. Ziet er echt heel mooi uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eyeliners gaan vast in het assortiment van MAC komen normaal gezien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Diana: thnx! Goede eyeliner geeft goede resultaten ;)
  @Lindsay: oooh dat zou echt heel fijn zijn!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel mooi uit. Typisch mac. Ik kan alleen niet met zo'n ding werken. Geef mij maar gewoon de kwast. Je hebt het wel heel mooi gedaan. Heel mooi strak getrokken. Liefs, xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Kalypso: serieus? :) Het is denk ik ook een kwestie van wennen. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen