dinsdag 21 september 2010

Met z'n allen aan de zeep (groep-order?)

Zijn hier nog liefhebbers van heerlijke zeepjes en alle andere badproducten? Let dan even op ;)" "Stenders" Is begonnen in Riga, het hart van Letland. Met alleen natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Het oorspronkelijke Stenders etiket prijkt inmiddels op meer dan 70 verschillende soorten handgemaakte zeep, bruisballen, badmelk en badzout in een grote variëteit aan aroma’s. Daarnaast worden er 100 procent natuurlijke massageboter, pure etherische oliën en zelfs bad- en sauna- accessoires. "

Ben ik te brutaal als ik zeg dat ik zeepjes van dit merk zelfs fijner vind dan die van Lush? En nog iets.. ze zijn goedkoper en kwalitatief iets beter (beter schuim, betere hydratatie). Maar er zijn ook overheeeeeerlijke bodylotion, badbombs, scrubs enz. Ik heb op vakantie 2 zeepjes, bodyscrub en lotion gekocht en ik ben er weg van! Alleen het probleem is... er is geen winkel van Stenders in Nederland.

Ik heb Stenders gemaild en ze bezorgen dus wel naar NL!!! Alleen bezorgkosten... 25 euro... "however if this is a
problem, we can look for a solution!
. Hehe, ja lijkt mij ook logisch, want 25 euro vind ik belachelijk duur. Dus toen dacht ik.. what about a group order? Met een grotere order zullen bezorgkosten zeker veel lager worden (+ het is sowieso goedkoper om met meerdere mensen te bestellen).

Wat dachten jullie hiervan? Check ook even Stenders Shop voor inspiratie! Ik ben heel benieuwd. Mocht niemand mee willen doen, dan ga ik denk ik toch zelf bestellen (met de lagere bezorgkosten uiteraard).

3 opmerkingen:

 1. Sorry, ik gebruik zulke dingen niet gauw. Ik hoop dat je wat mensen vind. €25,00 is best veel geld. Ik ben wel benieuwd wat je gaat bestellen. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: ah joh, maakt niet uit. Ik kijk eerst wat ze me anders kunnen bieden en als het bij 25 euri blijft dan haak ik denk ik ook af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo....Stenders producten zijn verkrijgbaar via: bpbaltic12@gmail.com

  Veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen