donderdag 16 september 2010

Mijn nieuwe nagels

Jeeeej, ik heb het toch gedaan! Ik zat op het laatst nog wel te twijfelen... het is toch wel een echte stap... Maar ik was mijn "stompjes" helemaal zat. Ik wilde zooooo graag mooie, lange nagels!De hele procedure heeft bijna twee uur in beslag genomen! Best lang, zou je denken. Maar ondertussen tv kijken, kletsen en koffie drinken en je bent er zo doorheen. Eerst werden me nagels met een grove vijl gevijld.. nu snap ik waarom ze zo dun worden! Een hele laag gaat eraf. En omdat ik me cuticule nooit insmeer (bad, bad me) had ie er ook een beetje last van. Daarna werden nep-nagels erop gelijmd, de bovenkant weer gevijld en de vorm erin gecreƫerd. Daarna pas kwam acryl... aangebracht voorzichtig met een kwastje... dat spul stinkt wel, hoor! Maar goed... Het droogt snel, daarna worden nageltjes weer gevijld, met een speciaal lakje bedekt... en dan ben je eigenlijk klaar. Naja, ik wilde er ook een kleurtje overheen. Ik heb wel voor de meest neutrale kleur gekozen, omdat het even wennen is, zulke lange nagels. En nu? Nog steeds wennen, ik heb van mezelf nooit zulke lange nagels gehad. Maar ik ben er wel heel blij mee!

2 opmerkingen:

  1. Ze zijn heel mooi geworden. En het resultaat mag er zijn na al die tijd. Ik ben stiekem wel een beetje jaloers. Die knoloof topcoat begint zijn werk te doen btw. Dus wie weet heb ik eindelijk de oplossing gevonden. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: ik ben heel benieuwd :) Het stinkt alleen zeker wel, maar ja, het is vast de moeite waard :)

    BeantwoordenVerwijderen