dinsdag 14 september 2010

Mini-haul: MAC en Benefit

Van het weekend ben ik even naar de stad geweest. Ik wilde toch heel graag de nieuwe MAC collectie Fabulous Felines van dichtbij zien ;) Ik ben ook even langs Sephora geweest, omdat ik al lang een sealer voor mijn glitters wilde hebben. Dit was dus the catch...Bij de MAC waren alle paletjes uit de collectie uitverkocht. Jammer, maar eerlijk gezegd was ik er toch niet echt van onder de indruk. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een blush en een eyeliner. Thuis kwam ik erachter dat de blush die ze mij mee hebben gegeven geen limited edition blush is... een beetje een teleurstelling.. maar ja, wat wel telt is dat ik de perfecte blush te pakken heb :) Het is een Mineralize Blush in de kleur Love Joy en I loooooove it! De meest perfecte bronze blush die werkelijk bij elke look past.
Geluk bij het ongeluk zou ik zeggen, maar het gaat natuurlijk uiteindelijk om de kleur. Ik heb ook Superslick Liquid Eye Liner meegenomen, de musthave van deze collectie volgens mijn favoriete YouTube-review-guru. De kleur die ik heb is diep zwart en heet On the Hunt. Een ding zeker, ik moet er een goede waterproof remover voor kopen :)
Daarna ben ik nog even naar Sephora gegaan. Benefit heeft een nieuw product die je poriƫn minder zichtbaar maakt. Helaas was deze uitverkocht (maar ik word gebeld zodra het weer binnen is). Wat ik wel heb gekocht is een sealer. Een wat? Vloeibaar goedje dat je oog/lip make-up waterproof maakt. Ideaal voor al mijn glitters dus!
Er zat ook een klein blauw zakje bij met daarin allemaal mini tools, zoals een wenkbrauwen-borsteltje. Altijd handig. Kortom, ik ben weer voorzien :) Nu nog maar wachten op de Disney-collectie van MAC... *psst, in bepaalde Douglas-filialen begint deze collectie op woensdag-avond (6/10) al met een pre-sale.. ik ben erbij!*

3 opmerkingen:

 1. Oeh leuke items heb je gekocht! De sealer van Benefit kende ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar ik snap dat niet echt... Werkt dat blauwe goedje echt? Geeft dan niet blauw af? Wel grappig. Je hebt leuke dingen gekocht. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Tamarah: thnx, ik ben er heel benieuwd naar.
  @Kalypso: nee joh :) Als het goed is, is ie gewoon doorzichtig. Moet eerlijk zeggen dat ik het nog niet geprobeerd heb, maar ik zal er zeker een review over schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen