maandag 6 september 2010

Nepnagels?

Nepnagels... het klinkt apart. En het roept vooroordelen op. Ik heb ook nooit gedacht dat ik ze zou willen. Maar mijn eigen nagels hebben mij gedwongen om het te doen. Je hoort er natuurlijk niet alleen positieve dingen over. Zelfs toen ik op zoek ging naar een mooi plaatje en "acryl nails" intikte, kreeg ik naast alle mooie creacties ook ranzige plaatjes van bedorven (iiieh) nagels e.d. te zien. Maar goed... mijn motto is: als je een goede specialist hebt, dan kan er weinig misgaan. Ik ben ook niet bang om mijn eigen nagels te verpesten, omdat het mij al jaren niet lukt om ze te versterken.. zodra ze mooi lang worden breken ze af. Vitaminen en voedende base coats helpen niet, ik ben het dus helemaal zat. Tijd om natuur een handje te helpen.Ik wil geen gel nagels. Ze zijn wel iets flexibeler dan acryl, maar op de een of andere manier kun je gel nagels sneller herkennen. Ik wil ook geen gekke lengte of vorm. Gewoon een beetje lang en mooi natureel. Jullie hebben vast ook gezien dat nadat Cynthia nepnagels heeft genomen haar NOTD's een stuk mooier zijn geworden. Daar doe ik het niet voor... maar ik baal er bijvoorbeeld wel van dat ik veel nagellak kleuren nu niet kan dragen omdat het niet bij korte nagels kan. Dusssss... ik ben benieuwd. Ik heb nog wel een klein beetje moed nodig... als jullie hier ervaring mee hebben dan hoor ik het heel graag!

2 opmerkingen:

  1. Heb jij dat ook? Ik laat mijn nagels nu al maanden groeien en op een bepaald punt breken ze af, scheuren ze of worden ze zo flexibel dat ik ze zelfs kan beugen. Ik probeer echt alles, topcoat, nail harder. OMG, echt erg. Maar nu ben ik het met knoflook en topcoat aan het proberen. Ik stap niet over op arcyl. Liefs, xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: ik heb het volgens mij al me hele leven... zodra me nagels een beetje mooi lang zijn gaan ze splijten of afbreken.. enorm irritant... Maar jij bent wel een doozettertje, dat is alleen maar goed :)

    BeantwoordenVerwijderen