maandag 20 september 2010

NOTD: Chocolate Moose

Chocolate Moose van OPI was een van mijn eerste nagellakken van dit merk. En ik moet zeggen, het blijft een van mijn favorieten. Niet te fel of te donker, maar wel catchy.Ik besefte laatst pas waar de naam van dit lakje voor stond... De hele tijd was ik in veronderstelling dat het een heerlijke chocolade-moes-kleur was. En ik hou van chocola.. of eigenlijk van bruine tinten in het algemeen. Dus zo'n smakelijk kleurtje past gewoon bij mij. En een associatie met een eland was al nooit in me opgekomen. Moose? Nee, meer een mousse :)
Het is een rozig-bruine tint met een hele glanzende finish. Hij brengt streeploos aan en blijft (zonder topcoat) 2 dag zitten (wat normaal is voor OPI). Het is een hele neutrale kleur en toch vallen je nagels hier wel mee op. Je kunt het zelfs chique noemen. Ik zie gelijk hoge kapsels en coctailjurken voor me. Dames die subtiel willen opvallen en toch niet te flashy zijn.

7 opmerkingen:

 1. Wooh, heel mooi. Ik heb de chocolate kleur van E.L.F. die is ook om te smullen. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: ik geloof dat ik fan van chocolade-kleurtjes aan het worden ben :P
  @nailsbylaura: thnx!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleurtje. OPI lak blijft wel kort bij jou zitten, bij mij toch wel een week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @mysterious.brunette: thnx!
  @Desiree: daar heb je echt mazzel mee :) Alhoewel, ik moet zeggen, op acryl-nagels blijft elke nagellak super lang perfect zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog, ik heb zelf een blog over korte kapsels dames en
  bruidskapsels

  BeantwoordenVerwijderen