maandag 27 september 2010

NOTD: Cozu-Melted in the Sun

Dit is echt zo´n kleur waar je helemaal verliefd op wordt. Vooral als je in de romantische / glitter-mood bent. Toen ik deze kocht, stond ik eerst te twijfelen tussen baby-roze kleur met glitters en deze.. de laatste vond ik toch net iets opvallender.

Of het nou een koele of warme tint is, daar ben ik zelf nog niet over uit. Het hangt van het licht af. Aan de structuur van dit lakje zie je dat er glitters in zitten. Glanzende finish is niet glitterig. In de zon zie je natuurlijk wel alle glitters, maar dan ook nog steeds heel subtiel.


Dekking is op zich wel oké, alhoewel de eerste laag best doorzichtig is. Ik moest 3 lagen aanbrengen om de kleur duidelijker naar voren te laten komen. Droogtijd is verder prima en houdbaarheid is niet veel langer dan de gemiddelde OPI nagellak. Een prima kleur voor dagelijkse glamour-look.

5 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit, echt zo'n kleurtje waar ik fan v ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Evelien: ik ook :) Ik hou van nude kleurtjes die toch nog opvallen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi. Echt een kleur voor mij. Ben er gewoon stil van. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, super mooie kleur! Die komt meteen op m'n OPI Wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Kalypso: :))) jaaa het is een mooi kleurtje.
  @Valérie: handig zo'n wishlist, want OPI heeft zooooveel keuze.

  BeantwoordenVerwijderen