zondag 5 september 2010

Nude: almost white lips

Nude lips... een fenomeen onder de liefhebbers van lippenstift. Nude kleuren staan niet iedereen en niet elke nude kleur is dezelfde. Er zijn bruine nude tinten, roze nude tinten en er zijn hele lichten/koele (bijne witte) nude tinten. Over de laaste wil ik vandaag vertellen.Dit is denk ik de meest "gevaarlijke" soort nude. Hoe donkerder je huidskleur des te minder deze nude je zal staan. Daarom draag ik deze kleurtjes ook nauwelijks in de zomer. De nude kleuren die hieronder beschreven staan zijn allemaal budget-merken. Mocht je er dus toch nieuwegierig naar zijn, je kunt het altijd proberen.Gosh: #134 Darling


Jaja, dé welbekende Darling-lipstick is een beetje een hype aan het worden. Maar ik ben er eigenlijk geen fan van. De kleur is opzich wel oké, heel licht, maar wel draagbaar. Na paar minuten trekt de kleur bijna in, alle glans verdwijnt en het lijkt alsof er een dun licht waasje zich op je lippen bevindt. Tja, sommige mensen waarderen deze lippenstift enorm...Essence: #01 Frosted


Een hele aparte kleur! Deze lippenstift dekt eigenlijk niet zo goed en dat vind ik wel jammer. Op de lippen heeft ie een hele mooie paarsige gloed. Dit is dé ideale kleur voor de koelere periodes. Simpel, maar toch nog best bijzonder.Beyu: #03 Creamy Nougat


En dan de favoriet van deze drie. Mijn liefde begon al met de geur... koekjes! Ik kan er echt niets aan doen, zooooo lekker zoet. Op de lippen is de kleur echt prachtig. Hij is wel vrij doorzichtig, maar bij deze kleur is dit helemaal niet erg. Prachtige glans, crémig textuur en een makkelijke kleur die bijna bij elke look past.

5 opmerkingen:

 1. Ik vind alle drie de kleuren echt heel erg mooi. Super. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: jij bent dus ook een liefhebber van nudes :) Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind nude lippen zooo mooi. Jammer genoeg staat het mij niet omdat ik een donkere huidskleur heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Thu Hien Nguyen: dan is het inderdaad lastiger. Maar dan nog, je kunt vast veel mooie lichte bruine tinten hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Thu Hien Nguyen, ik heb hetzelfde probleem. Ik lijk op een geest als ik nude lipstick gebruik. Maar als je je lippen meeneemt bij de foundation, dus die ook insmeren met foundation, en daarna nude lipstick erop doet en daarna een bronze lipgloss, dan wil het er beter uitzien.
  Het is een beetje zoeken naar de juiste nude kleur lipstick die bij jou huidskleur past!

  BeantwoordenVerwijderen