zaterdag 11 september 2010

Nude: Café au lait

Hier konden jullie al lezen (en zien) wat en hoe over de hele licht nude lipkleuren. Vandaag zullen wij het hebben over de bruine nudes.Bruin is de meest veilige kleur. Eigenlijk is het net je eigen lipkleur, maar dan egaler en vooral een stukje lichter (vooral handig voor meiden met red lips van zichzelf). Natuurlijk zijn er verschillende tinten bruin, maar er zijn maar weinig brown nudes waarbij je echt als een "lijk" eruit gaat zien. Dit is dus makkelijker dan een hele lichte nude. Hieronder een paar voorbeelden:Zelf vind ik dat een bruine nude levendig moet zijn. Zo'n verkeerde bruine kleur kan namelijk alle volume uit je lippen "halen", pas hier wel een beetje mee op. En anders doe je er een druppeltje lipgloss bovenop en dan heb je hier geen last meer van. Mijn favoriet is toch wel de lippenstift van Givenchy. Hij is net iets romiger en fijner. De kleur is.. tja, levendig met een beetje glans. Op de tweede plaats is zeker de nude van Sephora... net niet zo goed als Givenchy (want: droger), maar zeker alsnog een mooie kleur.

7 opmerkingen:

 1. Ik draag nooit bruin. Sorry, maar mij staat dat zo lelijk. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooooi! Ik draag eigenlijk nooit bruin, heb wel een bruine lipgloss van MAC en dat staat me wel. Hmm, eigenlijk moet ik gewoon meer bruin dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kalypso: het hangt echt van de kleur af, sommige bruine tinten staan heel natuurlijk en extra mooi. Maar je hoeft er geen voorstaander van te zijn. Een vriendin van me draagt juist nooit roze op haar lippen. Zelfs roze gloss vermijd ze omdat het haar niet staat.
  @Josephine: ;) precies. Veel bruine tinten zijn echt mooi, vooral zo glanzend als een lipgoss.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit. Ik draag meestal licht bruin met glitters. Matcht mooi bij mijn bruine ogen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Aquilance: mmm, glitters... dat noem ik pas je lippen levendig maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind alle kleuren die je hebt geprobeerd mooi! Ik heb van mezelf echt rode lippen, en dat zie je door alle kleuren heen want soms echt lastig is. Maar ik moet me er denk gewoon bij neerleggen om toch voor wat bruine tinten te gaan ipv steeds te blijven zoeken naar een mooie roze lipstick die ook mooi bij mijn huidskleur en me lippenkleur past! leuk stukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Van: er zijn ook genoeg roze tinten die ook nog eens super dekkend zijn! Daar zal ik ook binnenkort over schrijven. Alleen ja, dan zitten er weer veel hele lichte roze tinten tussen en dat is volgens mij niet helemaal wat je zoekt.

  BeantwoordenVerwijderen