woensdag 29 september 2010

Oorlog tegen droog haar: Haarshop-haul

Vorige week is mijn pakje van Haarshop eindelijk binnengekomen. Haarshop is een geweldige webwinkel waar professionele haarverzorging verkocht wordt. Omdat ik besloten heb om van mijn droge lokken af te komen heb ik er allemaal herstelkuren besteld.

Een paar producten heb ik inmiddels al uitgeprobeerd en.. wow, wat een verschil! Mijn haar was na de eerste keer al niet meer zoals in het filmpje. Ik ben er tot nu toe heel enthousiast over en ik ben erg benieuwd hoe het er na een tijdje uit zal zien. Ik houd jullie op de hoogte!

5 opmerkingen:

 1. Hele leuke dingen. Ik ga daar denk ik ook binnenkort wat bestellen. Wel moet je de link even herstellen, want die doet het niet. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit, succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kalypso: thnx voor de tip ;) Het is echt een goede webshop.
  @Evelien: dank je! Het begint nu al allemaal te werken, ben er heel blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk al die haar spulletjes! Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet over een paar weken, doe je dan een voor en na foto :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @The Color Swirl: ik zal het proberen :) Het vervelende is alleen dat op al me foto's met flits me haar wel meevalt, terwijl het van dichtbij er verschrikkelijk uitziet. Maar hoe het er nu uitziet is al 10x beter... dus je zult denk ik wel het verschil duidelijk zien.

  BeantwoordenVerwijderen