zaterdag 4 september 2010

Vernieuwde Boozyshop Haul

Ja, ook ik heb gezien dat Boozyshop vernieuwd is en dat er allemaal leuke nieuwe merken in het assortiment opgenomen zijn. Ik kon mezelf echt niet tegenhouden... Ik heb weer besteld (ja weer, want zo lang geleden was mijn laatste bestelling ook weer niet). En hier het bijbehorende filmpje...Felle kleurtjes! Jeej! Opeens ben ik er enorme fan van. Daarom MOEST ik het paletje van Sugarpill kopen. Het lijkt wel een schmink-paletjes haha :)Ik wilde echt per se een rode oogschaduw hebben. Ik heb eerst een rode Sugarpill-pigment uitgekozen, maar dacht dat een oogschaduw (om mee te beginnen) handiger zou zijn. En de andere kleuren vind ik ook echt g-e-w-e-l-d-i-g!De rode oogschaduw ging trouwens niet super makkelijk van me vingers nadat ik het geswatched had... hmmm... het zal in ieder geval vast goed blijven zitten :PSleek Sunset palette... Loooove the colors! De middelste kleur in de onderste rij vind ik een beetje op een stroopwafel lijken .. Ik heb hem ook gelijk geswacthed.. gorgeous gold!
En wat dachten jullie van nieuwe NYX glitter pigmenten? Er komt in ieder geval veel glitter vanaf (ik ben wel een beetje bang voor fall-outs, maar we zullen zien).
Oké.. glitters en felle kleuren... dat is meer mijn ding de laatste tijd. Ook deze glitter-eyeliner wilde ik wel heel graag uitproberen. Alleen toen ik hem geswatched had, kon ik het streepje super snel eraf halen... hmmm, ik ben benieuwd hoe lang hij op me oogleden blijft zitten.Een kit voor me wenkbrauwen! Ik heb de lichtste kleur (Blonde) gekozen. Ik hoop dat ie ook zo licht op me wenkbrauwen eruit zal zien. Handig: het kwastje en het borsteltje erbij!En alles bij elkaar... Those things make me happy...

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk. Ik ga zeker even kijken voor de palettes die jij ook heb. Die felle kleuren. Hihi, jaloers. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: het is ook echt een aanrader!! Ben gisteren met die paarse kleur aan de slag gegaan en het werd een enorm succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave haul! Veel felle kleurtjes, ben benieuwd hoe je daar looks mee maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @NeonRocks: thnx! Ik zal er binnenkort een paar laten zien :) Ben alle paletjes al volop aan het gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen