zaterdag 2 oktober 2010

Catrice Mousse *review*

Over deze mousse heb ik al vaker goede dingen gehoord. Ik besloot hem eindelijk toch eens te kopen. Volgens mij kost het € 2,50 en dat is natuurlijk geen geld voor een foundation.

Het belooft: matterend effect voor een vette huid (duidelijk die van mij dus!).
Eerste indruk: mousse! Zoals die van Maybelline, maar dan goedkoper. Ik moet zeggen dat dreammousse van Maybelline niet mijn ding was, ik had mijn vooroordelen al dus klaar liggen.
Feel: ooooh, ik voel zijde op mijn huid! Het is zo romig en het kwastje glijdt over mijn gezicht. Wat heerlijk en wat een luxe!
Aanbrengen: gaat uitstekend. Het kwastje vind ik het fijnst om te gebruiken. Deze verdeelt foundation regelmatig over mijn huid en blend aardig de kleur. Trouwens, over de kleur gesproken. Ik heb een na donkerste gekozen en dan nog bleek het best licht te zijn. Hoera voor meisjes met witte huidjes die vaak een te donkere foundation tegenkomen!

The job: hell yeah, it does! Mijn T-zone wordt met een andere foundation al binnen 3-4 uur vettig. Ik heb een hekel aan bijwerken en heb daar ook nog eens geen tijd voor. Maar met deze weet ik zeker dat mijn huid de hele dag mat blijft. Hoe cool is dit!
Nadelen?: en dan heb ik pech dat mijn huid ook nog heel gevoelig is. Als er iets is wat er niet bevalt dan krijg ik een paar van die ongewenste gasten op mijn kin. En aangezien ik nu met een paar van die dingen zit vraag ik mij af of me huid ook niet op deze foundation een beetje zo reageert. Dan komen ook weer van die vooroordelen van een goedkope foundation in me op... Maar goed, overall moet ik er gewoon niet aan denken. Het blijft een geweldige foundation die fantastisch goed z'n werk doet!

3 opmerkingen:

  1. Woooh, best een goed product dus. Jammer dat de gevoelige huid erbuiten valt. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: voor een hele gevoelige huid zou ik echt voor beter merk gaan :P Maar als budget foundation is deze echt prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. foto's van op je huid?

    BeantwoordenVerwijderen