zondag 17 oktober 2010

Dagelijkse lichaamsverzorging

Vandaag wil ik jullie laten zien welke lichaamsverzorging ik op dit moment dagelijks gebruik. Meestal ga ik niet 10 lotion tegelijk gebruiken. Ik probeer er 2 per keer op te maken, voordat ik een nieuwe begin. Vandaar dat het aantal producten eigenlijk wel meevalt.

Deodorant die ik nu gebruik is van Boots. Ik zag hem staan en werd er nieuwsgierig naar. Zoals jullie misschien weten verkoopt Boots echt van alles (van voetverzorging tot haarverzorging) en dat allemaal voor een spot-prijsje. Deze deo, Expert Ultra Dry Anti-Perspirant Deodorant Unperfumed, bleek helemaal niet verkeerd te zijn. Hij doet goed zijn werk en ik denk dat ik hem vaker ga kopen. Alleen de volgende keer ga ik voor een anti-strepen variant.

Deze roze bodylotion van Victoria's Secret heeft een fijne naam Sexy Little Things *Ooh la la* Rich Body Butter. Jaja, butter in een tube. Hij is minder dik dan je denkt en smeert makkelijk uit. De geur is heel subtiel, bitter zoet en heel verleidelijk.

De andere lotion lijkt een beetje op die van TheBodyShop, nietwaar? Dit is de welbekende butter van Boots genaamd Nectarine Body Butter. Heeeeerlijke perzik-geur! Ik werd er meteen verliefd op. Om eerlijk te zijn, vind ik butters van TheBodyShop net iets romiger, maar deze is ook fijn. Hij smeert makkelijk uit, trekt snel in en maakt mijn huidje lekker zacht.

En als laatste - voetcréme. Deze gebruik ik niet dagelijks (te lui?), maar wel zo vaak mogelijk. Gehwol is een van de betere merken voetverzorging. Ik wilde dus sowieso per se iets van dit merk hebben. Ik verzorg mijn voeten altijd 's ochtends en niet 's avonds zoals vaak gedaan wordt. En daar is deze Voetcreme erg geschikt voor. Hij trekt super snel in en maakt je huid heel zacht. Precies wat ik nodig heb.

VS is te koop via de officiële site. Boots is te koop bij meerdere Boots apotheken in Nederland (check hun website). Gehwol kun je bij de drogist vinden.

3 opmerkingen:

 1. Daar zitten hele fijne producten bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die voetcreme wil ik ook eens proberen. Gehwohl is ook een goed merk. Die nectarine lijkt mij zo lekker. Die ronde pot. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Pretty Beauty Land: klopt!
  @Kalypso: inderdaad! Die nectarine heeft zo'n verslavende geur :)

  BeantwoordenVerwijderen