donderdag 7 oktober 2010

Disney Venomous Villains (HAUL, YEAH!)

Afgelopen woensdag was er een Douglas VIP Koopavond (ja, een koopavond op woensdag!). Tussen drankjes en hapjes door was ik vooral gefocusd op één ding... MAC Venomous Villains Collectie Pre-Sale! Ik heb er zoooo lang op gewacht en eindelijk ligt ie er! Ik wilde er precies om 18:00 bij zijn, maar stom verkeer zat natuurlijk weer tegen... om 18:30 was de helft al uitverkocht!!! Ik wilde gelijk de hele Cruella collectie kopen, maar helaas.. er bleef niet veel meer over... toch nog een paar dingetjes kunnen scoren..

Whehe je snapt dus wel dat ik heel blij ben :) Niet alleen de verpakking is prachtig, producten zelf zijn ook MEGA MOOI! Ik kan niet wachten om mijn Cruella verzamelling compleet te maken (Cruella-kleuren zijn dé kleuren voor mij!). A.s. zaterdag begint officieel de verkoop. Ik zou er dus om 9:00 's ochtends moeten zijn om toch nog alles te kunnen kopen... maar ik heb vrijdag avond een groot feest, dus weet niet of ik het red.. naja, en anders wordt het misschien een andere keer. Oké, ben ik echt de enige die hier zo gek op is? :P

P.S. Check morgen alle swatches!

2 opmerkingen:

  1. Hahaha, je bent zeker niet de enige denk ik:P Wel leuk dat je nog wat hebt kunnen scooren. Traffic is a bitch. Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk!
    Ben jaloers er op :D

    BeantwoordenVerwijderen