maandag 11 oktober 2010

Disney Venomous Villains: more Cruella!

Tijdens mijn vorige Disney Venoumous Villains haul heb ik al verteld dat ik meer van de Cruella collectie wilde hebben. Afgelopen zaterdag begon de officiële verkoop. Er om 9uur 's ochtends bij zijn was noodzakelijk, wilde je nog e.e.a. kunnen scoren. Maar omdat ik de avond daarvoor een feestje had en ergens anders bleef slapen, was mijn vriend zo lief gewest om voor mij (op tijd!) nog twee dingetjes te halen. En dit zijn dé echte musthaves, omdat ze binnen no time uitverkocht worden....

De verpakkingen zijn wederom prachtig. Ik heb er nog geen een weggegooid... zo mooi zijn ze. Zelfs de achterkant!

Als eerst heb ik voor de blush uit de Cruella collectie gekozen, genaamd Darkly My Dear. Deze wilde ik al een tijdje hebben, omdat dit zo'n mooie kleur is. Deze blush is volledig mat, je komt er dus geen glitters in tegen en dat vind ik best bijzonder. *swatches volgen nog!*


De vorige keer heb ik ook verteld dat alle nude lipproducten echt heel snel uitverkocht raken. En ik heb er eindelijk één! Uiteraard... ook uit de Cruella collectie, genaamd Innocence, beware! (Cremesheen). In deze collectie zit ook een lipgloss. De swatches heb ik gezien en ik vond het helemaal niet bijzonder. Ik houd het dus gewoon bij deze prachtige lippenstift.


Dit is een hele mooie nude. Warme ondertoon, maar zeker niet te bruin. Geen lijk-effect, maar prachtig geaccentueerde nude lips. En omdat het een cremesheen is, is deze lippenstift ook nog eens lekker romig en prima geschikt zelfs voor iets drogere lippen (koude dagen komen eraan... helaas).

Mijn Cruella collectie is hiermee compleet! De beauty powder ga ik bewust niet kopen, ik ben (nog) geen fan van dit soort producten. Er zitten ook nog twee kleuren oogschaduw in de collectie: bronzige (lijkt op een MAC kleur die ik al heb... en die ik nauwelijks gebruik) en zwarte (Carbon zit gewoon in de vaste collectie). Maar voor de rest heb ik dus de hele Cruella en daar ben ik enorm blij mee :)

8 opmerkingen:

 1. Wauw, ik snap wel waarom die gauw uitverkocht zijn. Wat een plaatje. Ik ben weg van de lipstick. Heel mooi. Liefs, xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Pretty Beauty Land: lipstick? Yeah!
  @Kalypso: daarom! En dat terwijl MAC genoeg andere nude lipsticks verkoopt, maar blijkbaar is ie in deze collectie bijzonder mooi... vind ik eigenlijk ook wel :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie producten heb je van deze collectie, die lipstick is echt de perfecte nude!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @NeonRocks: en dit is het tweede deel he :) Ik had al felle kleurtjes eerder gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waaw love the lipstick! ziet er goed uit :) ik heb alleen al veeel nude lipsticks haha dus ik sla hem toch over xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Tessa: haha ik ook! Je wilt niet weten, ik ben gek op nude! En dan nog... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een mooie aankoopjes zeg.
  Ben jaloers ;)

  BeantwoordenVerwijderen