vrijdag 8 oktober 2010

Disney Venomous Villains (swachtes/LOTD's)

Jaja, daar zijn ze dan. Dé swatches van me eerste aankoopjes van Disney Venomous Villains collectie.

Mijn (tot nu toe) enige Cruella oogschaduw, genaamd SweetJoy (Frost). Zoals ik ook in het filmpje vertelde, kende ik deze kleur al heel goed. Hij zat ook in een Kerst-paletje van een paar jaar geleden. En zoals je kunt zien heb ik hem vaak genoeg gebruikt. Dé perfecte gelige highlighter (geschikt vooral voor warmere looks).Fel rode lipstick Heartless (Amplified) heeft eigenlijk dé ideale rode kleur. De grootste nadeel van zulke kleuren is dat je tanden erdoor geler uitzien. Maar deze doet het absoluut niet! Een prachtige rode kleur voor bij een stoerdere (of klassieke) look. Deze lippenstift heeft vrijwel een matte finish.De rode Cruella gloss! Wicked Ways past eigenlijk perfect bij Heartless, maar is zeker ook alleen te dragen. Deze gloss is lekker dekkend en is iets subtieler dan Heartless zelf (en hierdoor geschikter voor dagelijkse looks). Er zitten mini glitters in, maar deze zie je alleen bij fel licht of in de zon. Ik ruik trouwens ook iets lekkers.. het is een beetje zoet, je merkt het nauwelijks, maar toch is het glosje hierdoor extra fijn in gebruik.*Groene oogschaduw staat Cruella ook prachtig! Waarom zit deze nou niet in de collectie?!*
En als laatste... wat was ik verrast! Niet alleen doordat er opeens een Evil Queen lippenstift Sinister (Lustre) in me mandje zat, maar vooral door de kleur! In de verpakking lijkt het best donker (in real life is het iets donkerder dan op de foto)... ik dacht: "OMG, purple lips!" Maar het viel reuze mee.. sterker nog, de kleur bleek best wel nude te zijn. Heel anders dan in de verpakking, maar oh zo mooi!Whow! Blij! Ik kan niet wachten om meer te kopen! De andere twee oogschaduws en de blush van Cruella staan nog steeds op mijn verlanglijstje. Maar ik will ook een van de mineralized oogschaduws hebben. Ach ja, en anders ben ik hier ook enorm blij mee :)

5 opmerkingen:

 1. Wauw, dit is nog ene schepje bovenop alles om zeker te weten dat het goed spul is. En die swatches. <3 Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wicked ways staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kalypso: jaaaa dat is het zeker :) Ik ben hier enorm blij mee!
  @Aline: dank je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De laatste lipstick is zooo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Diana en dat terwijl ik het niet eens verwacht had :)

  BeantwoordenVerwijderen