zaterdag 16 oktober 2010

EOTD: Devil Dust (MUS Eyedust Review)

Make Up Store Eyedust is een pigment in een (niet zo handig) potje. Make Up Store heeft echt heel veel kleuren, maar ik besloot om een kleur te kopen die ik vaak zou kunnen dragen en die ook wel opvallend zou zijn.

Devil Dust heeft de perfecte naam voor deze kleur. Het is een prachtige smokey kleur... smokey moet je letterlijk nemen. Volgens de MUA is dit de kleur van verbrandde hout... heel devil-ish. Het is paars/bruin/zwart met mini glitters erin. Een hele bijzondere kleur voor bijzondere (en ook wel dagelijkse) smokey looks.


Het enige nadeel is de verpakking. Dezelfde principe hebben ook de losse oogschaduws van Gosh: onder het dopje zit nog een klepje, waar je hard aan moet trekken om die open te krijgen. Je moet dus heel voorzichtig zijn als je niet volledig onder de oogschaduw wilt zitten. En het zit ook best wel strak, waardoor ik het alleen met een klein schaartje steeds kan openen. Maar goed.. dat terzijde.

Wat ik verder voor mijn look heb gebruikt...
  • Milani Runway Eye Shadow in Bronze Doll om mijn binnenste ooghoek iets lichter te maken
  • Catrice Intense Eye Shadow in C03 Spiced Red net boven mijn arcadeboog voor een intenser warmer effect
  • MAC Sweet Joy als highlighter
  • Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner in Black Ink als eyeliner, omdat een gel eyeliner de makkelijkste manier is om het smokey effect te benadrukken ook langs je wimperrand
    En natuurlijk mascara als laatste stap.


    Devil Dust is dus dé perfecte smokey kleur die je vrijwel in elke look kunt gebruiken. Pas uiteraard op met fall-outs, maar bij dit pigment is het gelukkig niet extreem.
  • 8 opmerkingen: