zaterdag 9 oktober 2010

EOTD: Mermaid Dreams

Blauwe en groene oogschaduw combineren kan lastig zijn. Blijf ermee experimenteren, omdat dit de leukste combinaties kan opleveren. Ga vooral niet voor tinten die erg met elkaar kunnen vloeken, probeer een blauw-groene zee kleur als overgangskleur te gebruiken. Dit was mijn mermaid-look van afgelopen week...

Dat felgroene aan de onderkant komt helaas niet mooit uit op de foto's. In het echt was het een subtiel lijntje. Met zo'n look is het ook een kwestie van niet overdrijven. Daarom heb ik de kleuren maar net buiten mijn arcadeboog aangebracht. Kies voor een zachte highlighter, zodat het accent nog steeds op de felle kleuren zal blijven.

Deze look zou ook mooi zijn met een blauwe of mosgroene eyelier. Maar mijn voorkeur ging, zoals altijd, wederom uit naar zwart. :)

2 opmerkingen:

  1. Leuk. Ik vind de kleuren combi een beetje apart. Maar het oogt wel heel mooi. Mooi samen geblend trouwens. Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Kalypso: het was ook de bedoeling om een beetje het zee-idee te maken en het is denk ik ook wel gelukt. Dank je :)

    BeantwoordenVerwijderen