zaterdag 23 oktober 2010

EOTD: So Quite, I Can Loose Myself

Pink! Pink! Pink! Eigenlijk was dit voor bij een paarse outfit, maar uiteindelijk werd het best een romantische look.

Als basis heb ik de kleur Boy Toy van Too Faced gebruikt: schattig roze met een beetje het frost-effect. In de arcadeboog twee midden paarse kleuren uit het Estee Lauder paletje. En om de kleur dieper te maken heb ik natuurlijk weer een van mijn favoriete donker-paarse oogschaduws gebruikt, Real Drama van MAC (met uiteraard de welbekende Sweet Joy highlighter uit dezelfde palette).In de binnenste ooghoek is een iets warmere koraalkleurige oogschaduw van Sephora toegevoegd. Om alle kleuren op de bewegende ooglid te blenden heb ik met name één kwastje gebruikt. Binnenkort meer over mijn musthave kwasten ;)

9 opmerkingen:

 1. Erg mooie look heb je gemaakt! :) Ben benieuwd naar je musthave kwasten haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Roxanne @Aline: dank jullie wel! :) Musthave kwastjes komen eraan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh super mooi! Mooie wing ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het heel mooi. Vooral die wing. Mooi hoor. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Milou: @Kalypso: dank jullie wel! Het was me goede-wing-dag, denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige look! Mooie winged line ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @britt: @Kashmira: thnx, ladies! :)

  BeantwoordenVerwijderen