vrijdag 22 oktober 2010

Getest: Radiance Day Cream

Burt's Bees is zo'n merk waar ik erg nieuwsgierig naar was en steeds dacht "Het is erg voedend, ik zal het van de winter eens uitproberen". Maar nu met dit weer heb ik gemerkt dat mijn huidje enorm gevoelig is geworden. Gelukkig had ik dit monstertje nog liggen...

Vooral aan het begin was mijn huid hier enorm blij mee. Deze créme is vrij vettig, maar me huid was zo droog dat je deze créme bijna zag intrekken! Zo snel, daar schrok ik zelfs van. Maar blijkbaar was dit wat ik nodig had. De créme laat geen vettig laagje achter en is ideaal voor drogere huid. Hoe beter mijn huid ervan wordt, des te meer ik merk dat ie eigenlijk minder geschikt is voor overdags bij een vette/gemengde huid. Alsnog was dit mijn reddingsmiddel en ik ben nog nieuwsgieriger naar dit merk geworden!

6 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een goed maar niet zo bekend merk. Ik was al vrij enthousiast en nieuwsgierig over de producten. Ik wil die lipbalsem eens proberen. Ik heb zulke droge lippen deze dagen. Ik smeer er vanalles op. liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: oh ja, da's ook een goede! Ga ik ook eens een keer kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is geen product voor mij, maar het klinkt wel fijn :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Roxanne @Tine: het voelt ook goed! Maar nu heb ik een nog betere crème (her)ontdekt, dus... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeer fijne producten heeft dit merk!
  Ik hou van producten zonder minerale olie zoals paraffine en paraffinium liquidum! Dit merk verdient alle eer!
  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen