dinsdag 12 oktober 2010

Herfst Musthave: The Body Shop Cheek & Face Powder (Chestnut)

Ik heb mijn ideale (herfst) blush/bronzer gevonden! Ik vind hem zooooo prachtig dat het bijna zonde is om hem dagelijks te gebruiken. Maar toch past dit product echt bij elke look. Van dagelijks/neutral tot party look - love it!

Wat is het nou: een blush of een bronzer? Ik vind eigenlijk dat het meer een blush is. Naar mijn idee zou bronzer altijd mat moeten zijn, alleen zo bereik je natuurlijk bronze effect. Maar deze blush heeft dan wel een duidelijk bronze kleurtje.

Wat een plaatje! Al die bladjes hebben net een andere kleur, maar vormen met z'n alleen een prachtig geheel. Je zou misschien ook kunnen proberen om sommige kleuren als highlighter onder je wenkbrauw te gebruiken. Ik heb het voorlopig alleen als blush gebruikt en ik ben erg tevreden over het resultaat.

De kleur kun je makkelijk opbouwen. Hoe meer je van deze blush op je kwast neemt, des te donkerder het resultaat wordt. Maar het is altijd wel prachtig, heel makkelijk om te blenden, sunkissed effect. De kleine glitters zie je alleen in de zon, maar ze zijn zeker niet overheersend. En eigenlijk hoef je geen extra bronzer meer te gebruiken. Contouren en accentueren lukt met dit product zonder enige moeite. Toch nog een blush/bronzer? Naja, het is in ieder geval een favoriet!

9 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een plaatje. Het patroon alleen al. Heel orgineel en creatief. Ik vind de blush heel mooi qua pigmentatie. Staat je goed. I love it. Liefs, xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kalypso: jaaaaa, ik ben hier enorm blij mee!!! Zoveel beter dan die baked bronzer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n ontzettend mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is mooi he? Ik heb de roze :) Ik wou eerst ook deze pakken maar de verkoopster zij dat die te heftig voor mijn huidskleur was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Eline: jaaaaa!
  @Kashmira: serieus? Hij valt echt mee, hoor! Je kunt het gewoon opbouwen. En hij glimt zo mooi... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooie kleur. Hij staat je ook erg mooi! Miscchien dat ik hem nu toch ook ga halen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Britt: dank je! Hij is echt de moeite waard!
  @Tessa: inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen